Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Inhoudsopgave

De voordelen van maatwerk

Trends komen en gaan. Maar iets dat je helemaal zelf hebt bedacht, blijf je jarenlang mooi vinden. Een meubelstuk, plantenbak of iets anders van staal dat op maat is gemaakt, gaat niet alleen lang mee. Je zult er ook altijd met een trots gevoel naar kijken.

Bij Staallokaal is geen enkel product standaard. Daarom vinden we het belangrijk om perfect maatwerk af te leveren. En daarbij zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw persoonlijke wensen. Met behulp van onze kennis, ervaring kunnen we al jouw wensen op het gebied van staal tot leven brengen.

De verschillende specialisten van Staallokaal denken bovendien graag met je mee. Bijvoorbeeld over zaken als het ontwerp, de materiaalkeuze, de montagetechniek en een eventuele oppervlaktebehandeling. Of je nou iets zoekt voor je (zakelijke) interieur of tuin of juist een idee hebt voor een meubelstuk; met maatwerk maken we de vertaling naar jouw idee. Hierbij is het altijd het uitgangspunt om een duurzaam en uniek product neer te zetten dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Deel deze blog

Waarom kiezen voor maatwerk?

Deze vraag kunnen we kort, maar krachtig beantwoorden:

  • Het is leuker
  • Het is mooier
  • Je wilt iets unieks
  • Je geniet langer van het product, want het is volledig naar jouw smaak

De 5 voordelen van maatwerk

Iets moois van staal maken is een prachtig en ambachtelijk proces. Bij Staallokaal doen we niet aan massaproductie; alles wat we hier maken is maatwerk. Maatwerk heeft veel voordelen, wij noemen er 5.

 

1. Maatwerk is duurzaam

Maatwerk is hot. En dat vinden wij heel logisch. Want duurzaamheid wordt namelijk een steeds belangrijker item en dat zal nog wel even zo blijven. Dit zal een flinke invloed hebben op de massa is kassa productie. De circulaire economie speelt een steeds grotere rol, waardoor er eigenlijk geen ruimte meer is voor wegwerp producten van de Action of de Ikea. Of prullaria besteld uit China.

Bij Staallokaal maken we mooiste producten van staal, volledig op maat. En dat doen we met respect voor mens en milieu. Onze producten hebben daarnaast een lange levensduur, iets wat ze dubbel duurzaam maakt.

 

2. Met maatwerk kies je voor de juiste expertise

Een idee is slechts het begin. Hoe ga je het laten maken? Waar moet je beginnen? Waar moet je allemaal op letten? Als je kiest voor maatwerk, hoef je je niet druk te maken om deze vragen. Bij Staallokaal beschikken we over de juiste expertise om jou van A tot Z te begeleiden om je projectidee tot uitvoering te brengen.  

Door jou volledig in dit proces mee te nemen, kunnen we laten zien wat het effect is van verschillende designkeuzes. Samen met jou zorgen we ervoor dat het eindproduct volledig naar wens is. Daarmee bedoelen we dat het product tot in de puntjes klopt en de ruimte waarvoor we het maken ook daadwerkelijk mooier maakt.

 

3. Precies zoals jij het wilt

Met maatwerk kun je precies iets naar jouw smaak laten maken. Zo kun je jouw persoonlijke stijl door trekken, zowel binnen als buiten. Wij maken jouw stalen product precies zoals jij wilt dat het eruitziet. Wil je dat jouw stalen product van een bepaald materiaal is gemaakt of een bepaalde kleur of vorm heeft? Gotcha.

Zoek je een uniek stalen product, maar kun je het nergens vinden? Kies dan voor maatwerk. Je kunt samen met ons een product samenstellen dat precies is zoals jij het wilt. Zo heb jij een uniek product dat niemand anders heeft.

 

4. Benut de ruimte optimaal

Of je nou iets voor binnen of voor buiten laat ontwerpen, ieder huis en iedere tuin zijn anders. Met maatwerk kunnen we samen met jou kijken naar wat het beste bij jouw situatie past. We beginnen met een ontwerp dat perfect bij jouw woning of tuin past. Dit is en blijft een kwestie van verhoudingen. Wat wil je realiseren? Dat je ruimte groter lijkt? En welke stijl heb je voor ogen? Modern? Klassiek of juist landelijk? Dit zijn allemaal aspecten die meespelen. Met maatwerk sluit je hier zo dicht mogelijk op aan.

 

5. Kwaliteit

Als we eenmaal samen in kaart hebben wat je wilt, gaan we aan de slag met het ontwerp. In elke fase zul je ambacht en aandacht proeven. Nadat het ontwerp op papier is gezet en alles tot in detail is uitgedacht en doorgesproken, gaan onze vakmensen voor je aan de slag in onze werkplaats.

Van lassen tot slijpen en van boren tot schuren en polijsten. Ieder onderdeel wordt ambachtelijk vervaardigd. De vakmannen van Staallokaal hebben een enorme passie voor het ambacht. Voor ons is het werk zelf bijna belangrijker dan de opdracht. Daarom staan we achter alles dat we maken.

 

Hoe werkt maatwerk bij Staallokaal?

Maatwerk begint bij ons altijd met een oriënterend gesprek. Wat zijn je wensen? Heb je al een idee of laat je je graag door ons inspireren? Samen is hierbij het sleutelwoord. Want samen komen we tot het gewenste ontwerp.

Wij denken van begin tot eind met je mee om een uniek product van staal te ontwerpen. We dragen allemaal ons steentje bij met maar één doel: jou een product van staal op maat te geven die je met trots op een feestje laat zien.