Word partner

Toolbox
relatiegeschenk

De toolbox levert kwaliteit

De toolbox – ook wel gereedschapskist genoemd – is het perfecte relatiegeschenk óf kerstgeschenk voor de doe-het-zelver, de klusser of de handige Harry. Maar wist je dat er naast klusmateriaal, ook precies twee prachtige wijnflessen in passen? Je kunt de toolbox dus inzetten zoals hoe jij maar wil. Het laat hoe dan ook een onuitwisbare indruk achter. En dat is wat jij wil met een maatwerk geschenk.

 

Op maat, uit Nederland

Wij maken alle gereedschapskisten voor jou op maat, vanuit onze werkplaats in Nederland. Op die manier is personaliseren een fluitje van een cent. Jij geeft jouw wensen door, wij realiseren het. Kies er bijvoorbeeld voor om jouw (bedrijfs)naam, slogan of logo op de toolbox te laten zetten. De drie standaard kleuren zijn grijs, blauw en groen. Maar in principe is elke RAL kleur mogelijk.

 

Een gereedschapskist mét inhoud

Natuurlijk kun jij ervoor kiezen om de toolbox zelf te vullen met de gewenste inhoud. Of dit nu klusmateriaal is, een heerlijke mousserende wijn of borrelhapjes: je kunt het zo gek niet bedenken. Maar het is toch veel handiger dat wij dit werk voor jou uit handen nemen? Laat ons weten waar jij de toolbox mee wil vullen en wij doen de rest. Want ook de wijnen, speciaalbiertjes of borrelhapjes halen wij bij lokale ondernemers.

 

Specificaties

Materiaal: poedercoat staal
Dikte: 3mm
Kleur: elke gewenste RAL kleur
Hoogte x breedte x diepte:

Klik op onderstaande foto’s om deze te vergroten.