Word partner

Stalen
fietsbeugel

Dit geschenk zet je in beweging

Gezond(er) leven: veel van ons zijn er dagelijks mee bezig. En dit relatiegeschenk of kerstcadeau draagt hier perfect aan bij. Maak kennis met de fietsbeugel. Speciaal ontworpen om je fiets veilig en handig op te bergen in je woonkamer, schuur of buiten. Door het cadeau doen van deze fietsbeugel draag jij bij aan duurzame(re) toekomst. Niet alleen omdat de ontvanger door deze praktische oplossing sneller de fiets pakt, maar ook omdat wij met duurzame materialen werken en alles in Nederland maken.

 

Functionaliteit ten top

Het eenvoudige maar strakke ontwerp van onze fietsbeugel zorgt voor een gemakkelijke en moeiteloze installatie. Je kunt de beugel in een handomdraai aan de muur bevestigen met behulp van de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Dankzij de stevige constructie en het slimme ontwerp is onze fietsbeugel geschikt voor alle soorten fietsen, of het nu gaat om een stadsfiets, mountainbike, racefiets of elektrische fiets. Naast functionaliteit is de beugel ook een stijlvolle toevoeging aan elke (buiten)ruimte.

 

Naar wens en smaak

Wanneer jij een relatiegeschenk aan (zaken)relaties of klanten geeft of een onvergetelijke indruk achter wil laten aan medewerkers door dit als kerstgeschenk cadeau te doen, komt personalisatie om te hoek kijken. De poedercoating is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, zodat je de fietsbeugel kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak en stijl. Kies er ook voor om een (bedrijfs)logo, slogan of afbeelding toe te voegen aan de beugel. Op die manier weet je zeker dat het een unieke fietsendrager wordt. Jij bedenkt, wij maken. Wel zo makkelijk.

 

Specificaties

Materiaal: poedercoat staal
Dikte: 2mm
Kleur: elke RAL kleur mogelijk
Hoogte x breedte x diepte: 15x20x25,5cm