Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
vuurschaal

Geniet van warmte tijdens koude winteravonden of creëer een gezellige sfeer op zwoele zomeravonden met een cortenstaal vuurschaal. Deze vuurschalen combineren unieke ontwerpen met duurzame materialen, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor eigentijdse buitenruimtes. Ontdek modellen zoals de Yulma, Hyalma en Tolpo, elk met hun eigen karakteristieke design en praktische eigenschappen zoals omgezette randen voor eenvoudig onderhoud en optionele voeten voor aanpasbare hoogtes. Voeg niet alleen warmte toe aan je tuin, maar ook een vleugje stijl met deze elegante cortenstaal vuurschalen.

Ben je van plan om jouw tuin of buitenruimte te verrijken met een unieke cortenstaal vuurschaal? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

cortenstaal vuurschaal

Yulma

De Yulma cortenstaal vuurschaal kenmerkt zich door zijn strakke en eenvoudige design. Met een robuuste wanddikte van 2mm en een binnenste schaal van 3mm, biedt deze vuurschaal uitstekende warmteverspreiding terwijl hij lang mee gaat. De omgezette rand zorgt ervoor dat as binnen de schaal blijft, wat het onderhoud makkelijker maakt en het vuur langer laat branden. Prijzen vanaf € 345 (incl. BTW).

Tolpo

De Tolpo cortenstaal vuurschaal is geïnspireerd op de vormen van boomtakken, waardoor hij een natuurlijke en organische uitstraling heeft. Deze vuurschaal is ontworpen met hetzelfde robuuste materiaal: een wanddikte van 2mm en een binnenste schaal van 3mm. Prijzen vanaf € 670 (incl. BTW).

Hyalma

De Hyalma cortenstaal vuurschaal onderscheidt zich door zijn asymmetrische buitenschaal, die een unieke en opvallende uitstraling biedt in elke buitenruimte. Het open ontwerp van de buitenkant zorgt voor een luchtigere look tijdens gebruik. Deze vuurschaal is ook voorzien van een stevige constructie met een wanddikte van 2mm en een binnenschaal van 3mm, waardoor hij zowel esthetisch als functioneel is. Prijzen vanaf € 460 (incl. BTW).

Heb je advies nodig?

Naast particulieren komen we graag ook in contact met hoveniers, tuinarchitecten en aannemers die enthousiast zijn om staalproducten toe te passen bij hun tuinprojecten. Vaste klanten die regelmatig producten bij ons afnemen, kunnen bij Staallokaal rekenen op een aantrekkelijke voordelen. Interesse in een intensieve samenwerking en staalproducten bestellen direct uit onze eigen fabriek? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Jesse Garritsen
"Na eerder al mooie vuurkorven te hebben ontvangen, recent ook nog een aantal prachtige cortenstalen bloembakken geleverd gekregen. Helemaal naar wens; bloembakken op maat, snelle levering en prettige communicatie! Aanrader."
Leon Lukkien