Word partner

Cortenstaal
vuurkorf

Met een vuurkorf van Staallokaal zet je op een zwoele zomeravond echt het puntje op de i. Een lekker koud drankje, goed gezelschap en het geknisper van je vuurkorf op de achtergrond. Klinkt als een perfecte avond, toch? De vuurkorven van Staallokaal zijn ideaal voor alle liefhebbers van het buitenleven.

Een cortenstaal vuurkorf van Staallokaal

Het fenomeen van buitenverwarming verspreidt zich razendsnel uit over heel Europa. Met name omdat we hierdoor een stuk langer van onze tuin kunnen genieten. Want zelfs bij minder aangename temperaturen zorgt een vuurkorf voor comfortabele warmte. Een vuurkorf staat garant voor oneindige avonden en draagt ook nog eens bij aan een flinke dosis sfeer. Lekker nazomeren dus/

Creëer een gezellige sfeer tijdens tuinfeesten en laat je niet beperken door het weer. Geniet buiten met een tuin vuurkorf. Maar je kunt een vuurkorf ook gebruiken in gedeeltelijk overdekte ruimtes zoals veranda’s. Onze cortenstaal vuurkorven passen dankzij hun strakke en eenvoudige uitstraling bij iedere tuinstijl.

Verschillende modellen staande vuurkorven

Onze vuurkorven zijn in vele stijlen en modellen te verkrijgen. Ben je op zoek naar een kleine vuurkorf of juist een grote vuurkorf van cortenstaal? Check. Of zoek je een ronde of vierkante vierkante vuurkorf? Check. Wij kunnen alles voor je maken. Met zo’n cortenstalen vuurkorf kun je veilig een vuurtje aansteken in de tuin, op het terras of op het gras.

Het kan vervolgens worden gebruikt als warmtebron of als een stijlvolle verlichting. Je hoeft je ook niet tot één plek te beperken. Alle onze vuurkorven kunnen namelijk draagbaar worden gemaakt, zodat je ze eenvoudig mee kunt nemen. Hierdoor kun je de unieke sfeer van een kampvuur overal mee naartoe nemen.

vlammen in de cortenstaal vuurkorf met Staallokaal logo
cortenstaal vuurkorf

Vuurkorf op maat

We hebben verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Maar we maken onze cortenstaal vuurkorven ook op maat. Daarbij kun je je volledig laten meeslepen door je fantasie. Wil je bijvoorbeeld een logo van je bedrijf, een leuke motiverende tekst of iets dat voor jou belangrijk is op de vuurkorf? Geen probleem. Met Staallokaal creëer je een bijzonder ontwerp dat niemand anders heeft. Behalve dat, zijn vuurkorven van Staallokaal eenvoudig en veilig om te gebruiken. Omdat ze van cortenstaal gemaakt zijn, zijn ze extreem duurzaam en bestendig tegen alle weersinvloeden.

Lange nachten met een magische sfeer

Ben je van plan om een cortenstaal vuurkorf te kopen? Aarzel dan niet langer. Met een vuurkorf kun je genieten van het prachtige uitzicht en de warmte van de laaiende vlammen. De rustieke charme van een vuurkorf verandert een doorsnee avond in een handomdraai in een magische avond.  

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Leuke partij om mee samen te werken. Als ontwerper heb ik vaak bijzondere ideeën. De jongens helpen mij dan altijd met liefde mee dit tot een werkzaam product te maken."
Tom Voorneveld