Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Porsche
vuurkorf

Gaat uw hart sneller kloppen bij het zien van een Porsche? Of bezit u er zelf één Draag die passie uit en breng binnenkort samen met vrienden of familie de avond door bij deze unieke Porsche vuurkorf! 

Cortenstaal

Onze vuurkorven zijn allemaal gemaakt van Corten. Corten is een weervast staal. Het is bijzonder sterk en gaat dus, onderhoudsvrij, jaren mee. Het materiaal is licht, heeft een warme roestbruin oranje kleur en wordt door weersveranderingen alleen maar sterker en sterker vanwege de beschermende buitenlaag. Lekker buiten laten staan dus!

In en uit elkaar       

Door het innovatieve design van de vuurkorf is het makkelijk in en uit elkaar te krijgen. Uit elkaar neemt de vuurkorf daardoor erg weinig ruimte in en zal het dus nooit in de weg staan. Bovendien neem je de vuurkorf makkelijk mee naar een picknick, vakantiehuisje of vrienden. Indruk maken maar! 

Klein maar fijn en geen rommel

Door zijn vierkante vorm en compacte afmeting neemt de vuurkorf weinig ruimte in. Ideaal om met z’n allen van te genieten! Tevens heeft de vuurkorf een onderkant met gaatjes groot genoeg om genoeg zuurstof aan te trekken, maar klein genoeg om geen brandende kooltjes of takjes en dergelijke door te laten. Goed te gebruiken op het gras in de tuin, een stenen terras en zelfs op uw houten vlonderterras.

Details

Vuurkorf: Porsche

Merk: Staallokaal

Materiaal: cortenstaal

Dikte: 3mm

Kleur: roestbruin

Hoogte x breedte x diepte: 56 x 42 x 32 cm