Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
tuinscherm

Met behulp van een cortenstaal tuinscherm creëer je een bijzondere sfeer in de tuin. Vooral wanneer deze cortenstaal schermen zijn voorzien van een mooi motief, spreken ze zeer tot de verbeelding. Je kunt cortenstaal in een tuin als afscheiding gebruiken. Daarnaast biedt het ook interessante mogelijkheden om door middel van een verplaatsbaar tuinscherm tot een sfeervolle buitenruimte te komen. Daar draagt het bijzondere uiterlijk van dit metalen tuinscherm natuurlijk ook aan bij. Cortenstaal tuinschermen zijn vooral ook zeer geliefd om de prachtige roestbruine kleur. Ook het feit dat ze zeer sterk en duurzaam zijn, draagt bij aan de populariteit.

Heb je interesse voor een fraai gekleurd cortenstaal tuinscherm (met of zonder montage)? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

cortenstaal paneel
Cortenstaal textuur

Meer privacy met cortenstaal tuinscherm

Er zijn genoeg momenten dat je niet bent gediend van nieuwsgierige voorbijgangers die in je tuin staan te gluren. Of je nu lekker in het zonnetje zit of ligt, een boek leest, of druk in de weer bent met je mobiele telefoon, je wilt ongestoord kunnen genieten van je privédomein. Dan bewijst een cortenstaal tuinscherm je een goede dienst. Verscholen achter de metalen tuinschermen heb je van niemand last en kan je helemaal doen en laten wat je wilt. Je kunt er je hele tuin mee afschermen of het gebruiken als stijlvolle onderbreking van je bestaande schutting. Ook kun je er voor kiezen om met behulp van cortenstaal tuinschermen een of meer plekjes te creëren waar je privacy gewaarborgd is.

Sfeervolle tuin door afscherming

Los van de privacy, zorgen cortenstaal tuinschermen voor een bijzondere sfeer. Een zithoekje bijvoorbeeld krijgt een extra dimensie met een fraai vormgegeven cortenstaal tuinafscherming. Dit type staal leent zich er namelijk uitstekend voor om er creatief mee om te gaan. Zo kunnen er allerlei figuren uit het staal worden gesneden. Denk bijvoorbeeld aan een bladmotief, takken of abstracte vormen. Hiervoor wordt een lasertechniek toegepast. De panelen met uitgesneden motieven dragen ook bij aan een bijzondere lichtinval. Ze geven je tuin een unieke uitstraling.

Tuinschermen met plantenbak

Wanneer je cortenstaal in de tuin als afscheiding gebruikt, kun je het geheel verfraaien door er plantenbakken aan te hangen. Je zult er versteld van staan, wanneer je ziet hoe de mooie roestbruine kleur van dit bijzondere staal combineert met de groene planten in de bak. Ook een bloembak geeft je de mogelijkheid om creatieve kleurcombinaties te bedenken. Cortenstaal is ijzersterk, dus je kunt er met gemak enkele plantenbakken aan vastmaken. Wij maken overigens ook cortenstaal plantenbakken die je direct in je tuin kunt zetten. Ze zijn zowel verkrijgbaar met of zonder bodem. Dat laatste is natuurlijk erg handig als je een boom of grote plant direct in de grond wilt planten.

Waarom kiezen voor een cortenstaal tuinscherm?

  • De schermen zijn heel sterk en gaan zeer lang mee.
  • Je hoeft ze niet te verven en nauwelijks te onderhouden.
  • De schermen bieden tal van creatieve mogelijkheden om je tuin een fraai uiterlijk en een unieke uitstraling te geven.
  • Cortenstaal is een milieuvriendelijk materiaal, want het is volledig recyclebaar.

Deskundig design advies

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je er even de tijd voor neemt om tot een goed ontwerp van je tuin te komen. Je wilt de cortenstaal schermen tenslotte zo gebruiken dat je er optimaal plezier van hebt. Onze designers denken daarom graag met je mee en geven je waar nodig deskundig advies. Neem dan ook gerust contact met ons op als je bepaalde vragen hebt over het toepassen van cortenstaal in je tuin of graag inspirerende ideeën ontvangt over het mogelijke ontwerp. Als je cortenstaal tuinschermen bij ons bestelt, kun je sowieso rekenen op een professionele ondersteuning. We nemen je van vraag tot levering mee op een onvergetelijke reis. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van de cortenstaal schermen? Geen probleem, we doen het met alle plezier en op een vakkundige manier.

Cortenstaal schermen voor bedrijven

Wij leveren cortenstaal tuinschermen niet alleen aan particulieren, maar ook aan bijvoorbeeld hoveniersbedrijven en tuinaannemers. De veelzijdige mogelijkheden van cortenstaal schermen komen zeker van pas bij je tuinprojecten. Werk je regelmatig met cortenstaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren allerlei staalproducten van topkwaliteit die speciaal zijn gefabriceerd voor het buitenleven (brievenbussen, container ombouw, keerwanden en nog veel meer).

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Erg fijne ervaringen met Staallokaal bv. Ik heb hen benaderd voor een specifiek project en er werd snel en enthousiast gereageerd. Heldere communicatie en professioneel werk afgeleverd. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat! Voor kleine en grote projecten een absolute aanrader! Dit blijft mijn vaste adres voor staalprojecten."
Rik van de Belt