Word partner

Cortenstaal
schutting

Ben je op zoek naar een cortenstaal schutting voor in de tuin? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van allerlei producten van staal die bestemd zijn voor het buitenleven. Wij leveren onze met zorg gemaakte kwaliteitsproducten aan zowel bedrijven als particulieren. Een cortenstaal schutting is een element dat zorgt voor een bijzondere sfeer in je tuin. Het biedt daarnaast volop ruimte voor creatieve ideeën. Omdat cortenstaal bestand is tegen alle weersomstandigheden, is het uitstekend geschikt voor elk tuinproject.

Ben je van plan om met cortenstaal aan de slag te gaan (wij kunnen uiteraard ook voor je monteren)? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

stalen hekwerk met poort
Cortenstaal poort poedercoating

Trendy tuin met cortenstaal schutting

Het zal menig deskundige op het gebied van tuinaanleg en tuinarchitectuur zijn opgevallen dat er de laatste 10 jaar sprake is van een wereldwijde trend om cortenstaal toe te passen bij een tuinproject. Ook in Nederland is de populariteit van cortenstaal flink toegenomen. Naast schuttingen zijn ook cortenstaal plantenbakken, container ombouw, pergola’s, meubels en brievenbussen in trek. Dat heeft alles te maken met het feit dat dit een sterk en duurzaam materiaal is dat beschikt over corrosiebestendige eigenschappen. Bovendien is de aanschaf van een cortenstaal schutting een milieuvriendelijke keuze. Dit soort staal is namelijk volledig recyclebaar.

Opvallende roestbruine kleur

Een metalen schutting die is gemaakt van cortenstaal heeft als voordeel dat je deze in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten schutting niet hoeft te schilderen. Dit soort staal heeft namelijk van zichzelf al een mooie roestbruine kleur. De stijlvolle oranjebruine tint op de buitenste laag vormt zich tijdens het eerste jaar en heeft een beschermende functie. Het zorgt ervoor dat het staal onmogelijk kan doorroesten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de schutting extra lang meegaat. De kleur sluit ook perfect aan bij de groene planten in je tuin, echt een lust voor het oog.

Cortenstaal schutting ideeën

Met een cortenstaal scherm kun je creatief aan de slag en er allerlei ideeën op loslaten. Zo is een cortenstaal schutting meer dan alleen geschikt als tuinafscheiding en het creëren van privacy. Je kunt bijvoorbeeld ook een cortenstaal schutting plaatsen om er een gezellig hoekje van te maken waar je lekker uit de wind zit. Het materiaal zelf is ook heel bewerkelijk. Zo is het mogelijk om er allerlei patronen uit laseren. Dit doen wij dan ook regelmatig voor onze klanten.

Prachtige patronen

Tijdens het voorbereiden van een tuinproject, kun je je op het internet laten inspireren door de meest uiteenlopende ideeën. Je vindt er tal van patronen die zijn toe te passen op cortenstaal schutting panelen. Denk bijvoorbeeld aan een patroon van takken en bladeren. Het is zeker de moeite waard om een aantal van de stalen schutting panelen te voorzien van een afbeelding. Op die manier creëer je een bijzonder spel van licht en schaduw in je tuin. Heb je je ideeën uitgewerkt? Informeer dan snel naar de mogelijkheden van een cortenstaal schutting op maat.

Cortenstaal schutting prijs

Aan kwalitatief hoogwaardige producten hangt nu eenmaal een prijskaartje. De panelen voor een cortenstaal schutting zijn over het algemeen te vinden in de wat hogere prijsklasse. Daar krijg je wel iets bijzonders voor terug. Hoeveel een cortenstaal schutting uiteindelijk gaat kosten, hangt uiteraard af van de afmetingen en jouw specifieke wensen.

Bij alles wat wij produceren, staat kwaliteit voorop. Voor al onze producten maken we gebruik van groen staal dat lokaal is geproduceerd. Graag vertellen wij onze klanten en partners het verhaal achter onze producten. We nemen je van vraag tot levering mee op een gedenkwaardige reis en denken met je mee op esthetisch en economisch gebied. We willen je helpen om jouw project 100% te laten slagen.

 

Cortenstaal schutting voor elk tuinproject

Ben je van plan om zelf je tuin een nieuwe look te geven? Laat je dan inspireren door de veelzijdigheid van producten die zijn gemaakt van cortenstaal. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden. Heb je daarbij advies nodig, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ben je hovenier, tuinaannemer of tuinarchitect? Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn graag bereid om onze expertise op het gebied van cortenstaal te delen. We nodigen je dan ook uit om contact met ons op te nemen. Graag bespreken we hoe onze producten jouw tuinprojecten kunnen aanvullen.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Mooie producten op maat en naar persoonlijke inzichten gemaakt en correct binnen planning geleverd."
Toon Garritsen