Word partner

Cortenstaal
poort

Ben je op zoek naar een mooie, robuuste en ijzersterke poort in de tuin? Dan is een cortenstaal poort een uitstekende optie. Dit type staal heeft een prachtige roestbruine kleur en heeft geen last van de verschillende weersomstandigheden. Staallokaal levert stalen poorten op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van allerlei producten voor het buitenleven, zoals schuttingen, hekwerken, banken, vijvers en tuinpoorten van cortenstaal. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor producten die zijn gemaakt van verzinkt staal, RVS en gepoedercoat staal. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. 

Heb jij interesse in een cortenstaal poort (met of zonder montage)? Vraag vandaag nog een offerte aan.

Cortenstaal poort
cortenstaal poort

De voordelen van cortenstaal poort

Er zijn verschillende redenen waarom een cortenstaal poort uitstekend geschikt is voor jouw tuin. We zetten de belangrijkste op een rij. 

  • Cortenstaal is een zeer sterk en duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Een bijzondere eigenschap van dit type staal is dat er gedurende het eerste jaar een natuurlijke roestlaag wordt gevormd. Dit zorgt niet alleen voor de bijzondere oranje-bruine kleur van deze stalen tuinpoorten, maar ook dat ze beschermd zijn tegen doorroesten. Dankzij de laag roest kan er namelijk geen zuurstof meer doordringen tot de kern van het staal. Het is juist de combinatie van water en zuurstof dat de belangrijkste boosdoener is bij het doorroesten van ijzer en staal. Daar heb je met een cortenstaal poort dus geen last van. Eenmaal geplaatst in de tuin, kun je er dan ook heel veel jaren van genieten.
  • Met een cortenstaal poort in de tuin beschik je over een trendy product. Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het toepassen van cortenstaal flink in populariteit is toegenomen de laatste jaren. Producten van cortenstaal zijn dan ook een echte aanwinst voor je tuin. 
  • Die populariteit is zeker ook te danken aan de roestbruine kleur die garant staat voor een bijzondere uitstraling. Aan de ene kant creëert het een stoere industriële look, maar tegelijkertijd geeft het ook een warm en rustiek gevoel. 

Cortenstaal schutting ideeën

Een cortenstaal poort leent zich er uitstekend voor om te combineren met een cortenstaal schutting. Daarmee ben je verzekerd van een stevige afgrenzing rondom je tuin. De fraai gekleurde schutting en tuinpoort van cortenstaal passen prima bij de groene planten of een strak gazon. Het groen in je tuin komt dankzij de roestbruine kleur van het staal helemaal tot zijn recht. Kies je voor een egale schutting en poort, dan geef je deze extra cachet door middel van een aantal klimplaneten langs de schutting. 

Schutting en poort met motieven

Door verschillende motieven aan te brengen, bereik je een bijzonder aantrekkelijk effect. De schutting en de poort komen dankzij de motieven helemaal tot leven. Ook zorgen ze voor een mooie lichtinval. Voorbeelden van een motief dat op een poort of schutting kan worden aangebracht, zijn een tak- of bladmotief. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Tijdens het ontwerp van de tuin kun je je laten inspireren door tal van ideeën om bepaalde figuren uit het staal te laten snijden. Onze designers denken graag met je mee en voorzien je van deskundig advies voor het beste resultaat. 

Tuinpoort op maat

Wie op zoek is naar een tuinpoort op maat, is bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat je mogelijk specifieke wensen hebt. Wij doen er alles aan om die om te zetten in een concreet product dat helemaal bij jou past. Een stalen poort op maat bestel je bij Staallokaal. We kunnen deze leveren in cortenstaal, maar eventueel ook in andere staaltypen als verzinkt staal, RVS of gepoedercoat staal. In dat geval voorzien wij de stalen tuinpoort van een passende kleur. Je kunt hierbij kiezen uit elke gewenste RAL-kleur. 

Neem contact met ons op

Wil je jouw tuin voorzien van een bijzondere uitstraling? Laat je dan inspireren door de veelzijdigheid van onze producten van cortenstaal. Maak kennis met ons zorgvuldig geproduceerde assortiment. Heb je nog specifieke vragen over cortenstaal poorten of andere producten? Neem dan gerust contact met ons. Je kunt ook gelijk een offerte aanvragen.Wij nodigen ook hoveniers, tuinaannemers en tuinarchitecten uit die graag willen werken met (corten)staalproducten om contact met ons op te nemen. We delen graag onze kennis en expertise en zien uit naar een vruchtbare samenwerking waarin wij regelmatig staalproducten leveren voor toekomstige tuinprojecten.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Naast dat ze vakkundig zijn, zijn het vriendelijke heren waarmee je graag een kop koffie drinkt om over alles en nog wat te praten. Ik voorspel een gouden toekomst als deze heren op dit niveau door blijven presteren."
Caliclub