Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
brievenbus

Wellicht wil je hem iets anders? Stuur ons hier een bericht dan bespreken wij de mogelijkheden!

Een cortenstaal pakketbrievenbus, praktisch onmisbaar.

Wil je er verzekerd van zijn dat jouw pakketten altijd bij jou thuis afgeleverd worden, ook als je niet thuis bent? Geen ritjes meer naar het pakket afhaalpunt of aanbellen bij de buren. Vanaf nu kan de pakketbezorger jouw pakketjes veilig achterlaten in de pakketbrievenbus van Staallokaal. Dankzij het speciale mechanisme kan alleen jij de pakketten uit de brievenbus halen en is diefstal niet mogelijk. Veilig, duurzaam en onmisbaar.

Niet alleen voor jou is de pakketbrievenbus een uitkomst. Ook voor pakketbezorgers is het de perfecte oplossing. Vanaf nu geen extra of onnodige ritten meer, maar direct bij de eerste afleverpoging jouw pakket achter kunnen laten. Jij blij, postbezorger blij.

Staallokaal maakt jouw unieke pakketbrievenbus

Op maat gemaakt, zodat de brievenbus perfect bij jouw voortuin of op jouw oprit past. Het cortenstaal is weersbestendig en gaat jarenlang, onderhoudsvrij, mee. Dankzij de stoere uitstraling van het cortenstaal kan niemand meer om jouw brievenbus heen. Heb je nog specifieke wensen, waaronder bijvoorbeeld jouw eigen huisnummer? Laten we samen naar de mogelijkheden kijken!

De pakketbrievenbus is uit een klantvraag ontstaan en is nu in ons vaste assortiment terug te vinden.


Productinformatie:
Product: pakketbrievenbus
Merk: Staallokaal
Materiaal: Corten (of op aanvraag)
Dikte: 3 mm
Hoogte x breedte x diepte: Naar wens.

pakketbrievenbus cortenstaal