Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
hekwerk

Een cortenstaal hekwerk is een prima keuze als je op zoek bent naar een esthetisch en duurzaam product van topkwaliteit. Je hebt heel wat jaren plezier van een cortenstaal tuinafscheiding, want dit ijzersterke en corrosiebestendige materiaal beschermt zichzelf tegen doorroesten. Dat betekent dat je het nauwelijks hoeft te onderhouden. Dankzij de prachtige roestbruine kleur heb je bovendien een echte blikvanger in de tuin. Maak je cortenstaal hekwerk compleet met een cortenstaal poort. Zo creëer je een stijlvolle tuinafscheiding. Staallokaal levert staalproducten van de hoogste kwaliteit.

Heb jij interesse voor een cortenstaal hekwerk (met of zonder montage)? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Cortenstaal hekwerk
Cortenstaal hekwerk met planten

Waarom kiezen voor een cortenstaal hekwerk?

Als je van plan bent om een nieuw hekwerk aan te schaffen, hoef je echt niet alleen te denken aan hout. Ook cortenstaal is voor een afscheiding van de tuin een prima optie. Niet alleen beschik je over een hek dat is gemaakt van een zeer sterk en duurzaam materiaal, met een cortenstaal afscheiding geef je ook meerwaarde aan je tuin. Cortenstaal producten zijn een ware eyecatcher en zorgen voor een warme, natuurlijke uitstraling. Cortenstaal hekwerken zijn namelijk voorzien van een mooie en warme roestbruine kleur. Door een cortenstaal tuinafscheiding te plaatsen, kies je voor een duurzame, stijlvolle en esthetische oplossing.

Geen last van doorroesten

De roestbruine kleur op het staal ontstaat tijdens het eerste jaar. Het is niet alleen mooi, maar het heeft ook een belangrijke functie. Het beschermt het staal tegen verder doorroesten. Dankzij de laag roest dat zich op natuurlijke wijze vormt, heeft zuurstof geen kans meer om door te dringen tot de kern van het staal. Om die reden kun je er zeker van zijn dat vocht ook geen invloed meer heeft op het hekwerk. Het is tenslotte juist de combinatie van zuurstof en vocht die er de oorzaak van is dat er roest kan ontstaan. Cortenstaal is dan ook zeer geliefd vanwege de corrosiebestendige eigenschappen. 

Geen last van weersinvloeden

Vocht, zoals regen, sneeuw en mist hebben dus geen invloed op cortenstaal, maar dat geldt net zo goed voor vorst of (extreme) hitte. Het robuuste cortenstaal hekwerk is prima bestand tegen alle weersomstandigheden. Je cortenstaal tuinafscheiding wordt er figuurlijk gesproken niet warm of koud van. 

Wij denken met je mee

Onze designers denken op zowel esthetisch als economisch gebied met je mee wanneer je de tuin een upgrade wil geven. Wij nemen je bij de hand van aanvraag tot aflevering en vertellen je het verhaal achter onze unieke producten. We voorzien je graag van deskundig advies en geven je nuttige tips als je van plan bent om een hekwerk van cortenstaal als afscheiding van de buitenruimte te kopen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de mogelijkheden die jouw tuin biedt, zodat het cortenstaal hekwerk perfect past bij de andere onderdelen van je buitenruimte. 

Cortenstaal hekwerk plaatsen

Een cortenstaal tuinafscheiding kun je eventueel zelf plaatsen, maar vaak is het beter om dit over te laten aan de vakman. Dan weet je zeker zeker dat het werk op de juiste manier wordt gedaan. Als je een cortenstaal hekwerk bij ons koopt, kunnen wij dit ook voor je plaatsen. Natuurlijk kun je hiervoor ook zelf een tuinaannemer of hovenier inschakelen. Als leverancier van staalproducten voor het buitenleven werken wij regelmatig samen met ondernemingen uit deze sector. 

Leverancier van staalproducten voor het buitenleven

 Wij zijn experts op het gebied van staalproducten voor het buitenleven. Bij de fabricatie van onze cortenstaal hekwerken maken wij gebruik van lokaal geproduceerd groen staal. Wij leveren onze cortenstaal producten, zoals hekwerken, schuttingen, poorten, vijvers, brievenbussen en trappen aan zowel bedrijven als particulieren. Naast cortenstaal kun je bij ons ook terecht voor producten die zijn gemaakt van roestvast staal en verzinkt staal. Ook voor een gepoedercoat hekwerk ben je bij Staallokaal aan het juiste adres. De schitterende coating is beschikbaar in elke gewenste RAL-kleur. 

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken met een jong en dynamisch team dat met een flinke dosis passie en enthousiasme werkt aan topkwaliteit staalproducten voor het buitenleven? Neem gerust contact met ons op. We werken graag samen met hoveniers, tuinarchitecten en aannemers die het belang zien van (corten)staal en dergelijke producten regelmatig gebruiken bij hun tuinprojecten. Vaste klanten kunnen bij ons rekenen op aantrekkelijke kortingen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wil je meer weten over specifieke producten? Stel gerust je vragen. We helpen je graag.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Naast dat ze vakkundig zijn, zijn het vriendelijke heren waarmee je graag een kop koffie drinkt om over alles en nog wat te praten. Ik voorspel een gouden toekomst als deze heren op dit niveau door blijven presteren."
Caliclub