Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
buitenhaard

Geniet van warmte tijdens koude winteravonden of creëer een gezellige sfeer op zwoele zomeravonden met cortenstaal buitenhaarden. Deze elegante haarden combineren unieke vormen met duurzame materialen, waardoor ze een populaire keuze worden voor moderne tuinen. Modellen zoals de Yatta en Yattalora bieden niet alleen praktische mogelijkheden zoals voorzetschermen voor een persoonlijke touch en een spiezenhouder voor culinaire avonturen, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan elke buitenruimte.

Wil jij ook genieten van je eigen buitenhaard? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Cortenstaal buitenhaard

Yatta

De cortenstaal buitenhaard Yatta heeft een stijlvol design met een grote opening voor een echt open haard gevoel. De voorzetschermen, beschikbaar in diverse motieven, bieden de mogelijkheid to personalisatie. Met een stevige constructie van 2mm dikte en een vuurplaat van 3mm, gaat deze buitenhaard enorm lang mee! De schoorsteen voorkomt rookoverlast en kan verlengd worden, inclusief een gebogen versie voor onder een afdak. De optionele voet verhoogt de haardopening voor comfortabel staand gebruik. De spiezenhouder maakt barbecueën mogelijk terwijl je geniet van het vuur. Prijzen vanaf € 770 (incl. BTW).

Yattalora

De cortenstaal buitenhaard Yattalora biedt een slank design met een kleinere opening voor een intieme sfeer. Deze haard is gemaakt van hoogwaardig cortenstaal, met een wanddikte van 2mm en een vuurplaat van 3mm. De schoorsteen kan verlengd worden om rookoverlast te voorkomen, en er is een gebogen versie beschikbaar voor onder een afdak. De optionele voet verhoogt de haardopening, ideaal voor staand gebruik. Met de spiezenhouder kun je staand vleesspiezen roosteren terwijl je geniet van de vlammen. Prijzen vanaf € 675 (incl. BTW).

Heb je advies nodig?

Naast particulieren komen we graag ook in contact met hoveniers, tuinarchitecten en aannemers die enthousiast zijn om staalproducten toe te passen bij hun tuinprojecten. Vaste klanten die regelmatig producten bij ons afnemen, kunnen bij Staallokaal rekenen op een aantrekkelijke voordelen. Interesse in een intensieve samenwerking en staalproducten bestellen direct uit onze eigen fabriek? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Jesse Garritsen
"Na eerder al mooie vuurkorven te hebben ontvangen, recent ook nog een aantal prachtige cortenstalen bloembakken geleverd gekregen. Helemaal naar wens; bloembakken op maat, snelle levering en prettige communicatie! Aanrader."
Leon Lukkien