Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
boogscherm

Creëer een knus hoekje op een unieke manier met onze cortenstaal boogscherm. Stel je voor: een zachte zomeravond, het geluid van kabbelend water en de warme gloed van kaarslicht. Onder een elegant boogscherm geniet je van een intieme setting, omringd door dansende schaduwen en speelse lichtspelingen. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer je buitenruimte tot een betoverende plek waar je kunt ontspannen en genieten, elke dag opnieuw.

Wil jij dit ook ervaren met je eigen boogscherm? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Boogschermen

Stap binnen in de wereld van het dome-geïnspireerde scherm, waar vorm en functie samenkomen in een prachtig gebogen ontwerp. Dit scherm is opgebouwd uit grote, zelfdragende elementen en biedt een scala aan configuraties en groottes.

Met zijn open structuur krijgt het scherm een elegante uitstraling die zich leent voor diverse toepassingen. Dankzij de mogelijkheid om decoratieve panelen toe te voegen, kan het scherm moeiteloos worden aangepast – van meer gesloten voor privacy en bescherming tegen de elementen tot een speels en verrassend uiterlijk met mooie doorkijkjes.

De panelen zijn niet permanent bevestigd, waardoor ze gemakkelijk verplaatst of vervangen kunnen worden. Dit flexibele ontwerp maakt gebruik van weerbestendig plaatmateriaal en biedt zelfs opties met plexiglas voor een nog veelzijdiger gebruik in verschillende omgevingen.

Prijzen vanaf € 2250 (incl. BTW).

Heb je advies nodig?

Naast particulieren komen we graag ook in contact met hoveniers, tuinarchitecten en aannemers die enthousiast zijn om staalproducten toe te passen bij hun tuinprojecten. Vaste klanten die regelmatig producten bij ons afnemen, kunnen bij Staallokaal rekenen op een aantrekkelijke voordelen. Interesse in een intensieve samenwerking en staalproducten bestellen direct uit onze eigen fabriek? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Jesse Garritsen
"Na eerder al mooie vuurkorven te hebben ontvangen, recent ook nog een aantal prachtige cortenstalen bloembakken geleverd gekregen. Helemaal naar wens; bloembakken op maat, snelle levering en prettige communicatie! Aanrader."
Leon Lukkien