Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
bloembakken

Cortenstaal bloekbakken zijn de ideale aanvulling voor jouw droomtuin. Bij Staallokaal ben je aan het juiste adres voor cortenstaal bloembakken op maat. Onze bloembakken combineren duurzaamheid en stijl en zijn volledig afgestemd naar jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar vierkante bloembakken, ronde bloembakken of zelf een bloembak op wielen, niks is ons te gek. Wij streven ernaar om jouw droomtuin werkelijkheid te maken.

Cortenstaal Plantenbakken

Cortenstaal Bloemenbakken Op Maat

Jouw buitenruimte een uniek en persoonlijk karakter geven? Cortenstaal bloembakken bieden uitkomst. Laat Staallokaal jouw ondersteunen in de zoektocht naar een bloembak die perfect past bij jouw specifieke indeling van je tuin. Doordat wij alle bloembakken op maat maken; heb jij de volledige controle over afmetingen, vormen en kleuren. Zo weet jij zeker dat jouw buitenruimte een unieke look krijgt.

Waarom kiezen voor cortenstaal?

Uit alle opties, waarom zou je kiezen voor cortenstaal? Cortenstaal is niet zomaar een materiaal; het is een slimme keuze voor liefhebbers van schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit. Wat cortenstaal zo uniek maakt is het vermogen om zichzelf te beschermen tegen de buitenwereld. Na verloop van tijd gaat het staal roesten, de roest laag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen corrosie. Hierdoor gaat het ongekend lang mee, iets waar cortenstaal bekend om staat. Een fijne bijkomstigheid is de rustieke/moderne look die het materiaal heeft wanneer het roest, perfect om te gebruiken om jouw tuin te transformeren.

Cortenstaal Bloemenbakken Zonder Bodem of Mét Bodem

Cortenstaal bloembakken om de voortuin te transformeren? Cortenstaal bloembakken zonder bodem zijn ideaal om te gebruiken in de voortuin. Doordat er geen bodem in zit biedt ze effectieve drainage dat waterophoping voorkomt. Dé perfecte manier om stijl en functionaliteit te combineren.

Wil je liever een bloembak met bodem? Geen probleem! Geniet van stabiliteit, bescherming en van de karakteristieke uitstraling van cortenstaal bloemenbakken mét bodem. Een investering om nog lang van te kunnen genieten.

Cortenstaal Bloemenbakken voor Buiten

Een statement voor jouw tuin die de elementen trotseert. Niet alleen weersbestendig maar ook tijdloos en elegant. Bij Staallokaal snappen we dat jouw tuin uniek is, om te blijven zorgen dat jouw tuin ook echt uniek blijft kun je bij ons de bloembakken volledig naar eigen wens laten ontwerpen.

Hoog, Rond, Rechthoekig, Vierkant

Welke vorm past bij jouw tuin. Past een ronde bloembak beter in jouw tuin waar natuurlijke vormen een hoofdrol spelen? Of is een rechthoekige vorm een betere optie? Zo gek als je kunt bedenken, kunnen wij voorzien in jouw wensen. Of deze wensen nu vierkant, rond, hoog of laag zijn.

Wil je echt een statement maken? Voeg een bloembak van grootformaat toe. Een imposante en fucntionele eye catcher die jouw buitenruimte karakter geeft.

Cortenstaal Bloemenbakken Op Wielen

Voeg een extra dimensie toe aan de cortenstaal bloembakken door er door ons één te laten ontwerpen die op wieltjes staat. Zo kun jij elke keer jouw tuin opnieuw transformeren door de bloembakken te verplaatsen.

Kunnen wij jouw helpen?

Overtuigd dat jouw buitenruimte de transformatie moet krijgen die het verdient? Staallokaal staat voor je klaar om jouw tuin om te toveren naar een unieke en persoonlijke plek om te leven. Een plek waar je kunt genieten en trots aan anderen kunt laten zien. Doe vandaag nog een aanvraag, dan gaan we samen kijken hoe wij jouw ideeën werkelijkheid kunnen laten worden. Heb je vragen? Twijfel niet om ons te bellen of mailen!

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Staallokaal heeft onze visie op tuinontwerp werkelijkheid laten worden. De maatwerk staaloplossingen hebben een ongekende dimensie van schoonheid en duurzaamheid aan onze projecten toegevoegd."
John Doe
Eigenaar Bartelds Hoveniers