Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
bank

Ben je op zoek naar een in het oog springende design tuinbank? Dan zou je zeker ook eens moeten denken aan een cortenstaal bank. Wij leveren cortenstaal tuinbanken aan zowel hoveniersbedrijven en tuinaannemers als particulieren. Daarbij kunnen wij naast het verwerken van cortenstaal in de bank ook (hard)hout of steen gebruiken. Dat levert een fraaie combinatie op. Ook een cortenstaal bank die gelijk dienst doet als houtopslag behoort tot de mogelijkheden. Staallokaal maakt allerlei producten van cortenstaal, maar ook van verzinkt staal, RVS en staal voorzien van een poedercoat laag in elke gewenste RAL-kleur.

Ben je van plan cortenstaal te gaan gebruiken in jouw tuinproject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Cortenstaal bank

Roestbruin voor een
unieke uitstraling

Cortenstaal is onder meer zo geliefd vanwege de roestbruine kleur. Deze kleur ontstaat tijdens het eerste jaar vanzelf als gevolg van een oxidatieproces. Wanneer het staal bij ons uit de fabriek komt, heeft het nog een grijze metaalkleur. Dat verandert echter snel in een unieke oranje-bruine laag. Producten van cortenstaal zijn dan ook echte blikvangers.

Waarom cortenstaal een
goede keuze is voor in de tuin

Je mag gerust spreken van een nieuwe trend in de Nederlandse tuinen. Steeds vaker vind je er producten die gemaakt zijn van cortenstaal. Denk naast een cortenstaal bank bijvoorbeeld ook aan een hekwerkschutting, trap, vijver of brievenbus van dit bijzondere materiaal. Als je tuin toe is aan een nieuw uiterlijk kun je deze producten naar hartenlust combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cortenstaal bank waarop je uitkijkt op een vijver die gemaakt is van hetzelfde type staal? Onze designers denken graag met je mee tijdens het ontwerp van jouw nieuwe tuin.

Cortenstaal klepbank
Camaru hout zitting

Duurzame
cortenstaal bank

De laag roest die ontstaat, heeft ook een belangrijke functie. Het beschermt de kern van het staal namelijk tegen verder doorroesten. Hierdoor gaat een bank of ander product van cortenstaal heel lang mee. Het materiaal is ook zeer sterk en staat niet alleen garant voor een duurzame, maar ook een robuuste tuinbank. Vind je een stalen bank alleen iets te veel van het goede? Wij kunnen indien gewenst ook een cortenstaal tuinbank leveren waarbij de zitting is gemaakt van hout. Daarnaast behoort een combinatie met steen tot de mogelijkheden. Vraag onze experts gerust naar wat er allemaal mogelijk is.

Gepoedercoate
stalen bank

Design tuinbanken zijn ook verkrijgbaar in een andere kleur. Wij kunnen een stalen bank voorzien van een gepoedercoate laag. Dit gaat volgens een zorgvuldig uitgevoerd elektrostatisch proces. Eerst wordt de poeder op het staal aangebracht. Vervolgens gaat het in de oven waar de poedercoating smelt en zich aan het staal hecht. Hierna gaat het uitharden en ontstaat er een mooie egale laag. De fraai gekleurde laag zorgt voor extra bescherming tegen weersinvloeden. Poedercoaten is een prima oplossing als je zelf de kleur van je tuinbank wil bepalen. Het is mogelijk om deze in elke gewenste RAL-kleur te laten maken.

Houtopslag bank
een slimme keuze

Als je slim met de beschikbare ruimte in de tuin wil omgaan, is een houtopslag bank een interessante optie. Je brengt het beste van twee werelden bij elkaar. Enerzijds heb je een cortenstaal bank, al dan niet voorzien van een zitting van hardhout, en anderzijds heb je onder het zitgedeelte ruimte om houtblokken in op te bergen. Dat is niet alleen praktisch, maar ziet er ook hartstikke mooi uit.

Cortenstaal
tuinbank kopen

Maak je keuze uit ons boeiende assortiment cortenstaal banken. Indien gewenst, kunnen wij de tuinbank ook bij je komen plaatsen. Heb je nog vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Staalproducent met
een uniek verhaal

Wij produceren allerlei producten van staal die bestemd zijn voor het buitenleven. Hiervoor gebruiken wij lokaal geproduceerd groenstaal. Al onze producten hebben een eigen verhaal en zijn een garantie voor topkwaliteit. Wij zijn een jong en dynamisch team dat onze partners en klanten graag meeneemt op een onvergetelijke reis. Van vraag tot levering! Wij denken met je mee bij het ontwerp en de uitvoering van elk project. Wij leveren onze producten aan particulieren, maar ook aan bedrijven. We nodigen ondernemers, hoveniers en tuinarchitecten uit om contact met ons op te nemen. We bespreken graag welke rol wij kunnen spelen bij toekomstige tuinprojecten en wat de voordelen zijn van een samenwerking met ons bedrijf.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig over onze stalen producten? Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu specifieke vragen hebt over de eigenschappen van (corten)staal, de mogelijkheden van poedercoating in verschillende kleuren, of de beste manier om je maatwerk product te integreren in je tuinontwerp, wij bieden je graag persoonlijk advies. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of chat. Samen zorgen we ervoor dat je een stalen product op maat krijgt dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Jesse Garritsen

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"HELEMAAL Super. Dit bedrijf is een uitkomst. Wat je ook maar nodig hebt of bedenkt, zij kunnen het maken. Sybrandus, 1 van de vele creatievelingen weet je te inspireren met ideeen waar je zelf nooit op zou komen."
Olivier Nesenbrand
Paviljoen Sterrebos