Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Container ombouw
zwart

Ben je op zoek naar een container ombouw in het zwart? Staallokaal heeft een luxe container ombouw gemaakt uit cortenstaal die we met en zonder poedercoating kunnen leveren. Je hebt volledige controle over de kleur van de poedercoating en dus kun je jouw container ombouw ook in zwart laten maken.

Een container ombouw is de ideale manier om jouw containers netjes op te bergen. Nooit meer die lelijke kliko’s in het zicht met de containerberging in het zwart. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Container ombouw zwart
Container ombouw zwart poedercoating

Voordelen van een stalen container ombouw in zwart

Misschien heb je al even georiënteerd naar alle opties als het gaat om het goed opbergen van jouw vuilcontainers. Je hebt ze van hout, kunststof, riet en staal. Elk van deze materiaalsoorten hebben haar eigen plus- en minpunten. Bij Staallokaal zijn we gespecialiseerd in staal en vertellen je graag wat de voordelen zijn wanneer we de container ombouw uit staal maken.

Jarenlang plezier

Wil je een oplossing voor een lange tijd, dan is staal een goede keuze. Onze twee varianten (cortenstaal en staal met poedercoating) gaan enorm lang mee. De cortenstaal versie heeft na verloop van tijd een mooi roestlaag aan de buitenzijde die vervolgens de binnenkant beschermd tegen weersinvloeden. Bij de versie met poedercoating fungeert de coating als beschermlaag.

Hierdoor kun je ten opzichte van andere materialen veel langer genieten van de ombouw.

Nette uitstraling

Wanneer je op zoek bent naar een container ombouw in zwart, laat al zien dat je waarde hecht aan de uitstraling van jouw tuin. De container ombouw van Staallokaal ziet er enorm strak uit, of je nu kiest voor de cortenstaal of gepoedercoate versie. Je hebt bij de gepoedercoate versie zelf de keuze welke RAL-kleur de coating moet zijn (bijvoorbeeld zwart).

Geen vieze luchtjes en ongedierte

Doordat alle zijdes van de stalen containerombouw strak aan elkaar vast zijn gemaakt heb je geen last meer van vieze luchtjes en ongedierte. Wel zo prettig als de zon de containers weer eens opwarmt en je niet in de stank wilt zitten.

Slim design

De container ombouw is zorgvuldig door onze eigen engineers ontworpen. Door te kijken naar de behoefte van klanten is de ombouw door de tijd heen doorontwikkeld tot wat het nu is. Met ons ‘stalen’ principe in het achterhoofd hebben we het design modulair opgebouwd waardoor je in de toekomst eenvoudig een extra opberg vak ernaast kunt plaatsen.

Enkele slimme ideeën die we inmiddels hebben doorgevoerd zijn het volgende:

Schuifdeuren

Om ervoor te zorgen dat je geen deur hoeft te openen om de kliko’s op te bergen hebben we elk deel van de container ombouw voorzien een eigen schuifdeur. Op deze manier kun je de ombouw op meer compacte plekken kwijt aangezien je geen extra ruimte nodig hebt op de deur open de draaien.

Gasveren in de deksel

Elke container heeft haar eigen deksel aan de bovenzijde die we vervolgens weer hebben voorzien van gasveren. Op deze manier ben je verzekerd van soepel gebruik. Door de gasveren kun je de deur eenvoudig met 1 hand openmaken (wel zo handig als je het afval in de andere hand hebt).

Daarbij is zorgen de gasveren ervoor dat jij of je kinderen geen vingers kunnen verliezen. Door de soft-close is het niet mogelijk om de klep dicht te laten vallen.

Stelpoten

Komt de zwarte container ombouw op een oneffen plek te staan? Geen probleem! Aan de onderzijde van de container ombouw zitten stelpootjes waardoor je zelfs op de meest oneffen plekken de berging netjes en goed vast neer kunt zetten.

Staallokaal zet zich in voor een betere toekomst

Om niet mee te doen met de ‘wegwerpcultuur’ van tegenwoordig, zetten wij ons op duurzaamheid. Door te focussen op lokaal produceren, kwaliteit (en dus levensduur van de producten) en innovatieve producten dragen wij ons steentje bij om de wereld een stukje beter te maken. Geïnteresseerd hoe we dit doen? Lees meer over ons ‘stalen’ principe.

Om te laten zien dat we serieus zijn in het nastreven van deze principes, hebben wij ons aangesloten bij Impact Noord. Een vereniging waar bedrijven samenkomen die een positieve impact op de wereld willen maken.

Maatwerk nodig?

Ben je op zoek naar een container ombouw in zwart? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een prijs. Naast containerombouw maakt Staallokaal nog veel meer van o.a. staal. Wil je bijvoorbeeld je tuin verfraaien met een stalen pergola op maat, cortenstaal plantenbakken of een cortenstaal schutting? Weet je niet zeker of wij je kunnen helpen (waarschijnlijk wel) en wil je dit eerst verifiëren voordat je een aanvraag doet? Je kunt ons bereiken via de mail, telefoon of de whatsapp button recht in de hoek.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

Staal met kleur poedercoating

RVS

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Ze namen de tijd om te begrijpen wat ik voor mij zag, wat resulteerde in een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij mijn wensen en inrichting. De keuze voor lokale productie en kennis en keuze over mooie en duurzame materialen viel mij ook positief op."
Céline De Jongh