Word partner

Inhoudsopgave

Geen afvalcontainer in het zicht en op een stijlvolle manier je kliko opbergen

Afval scheiden doe je natuurlijk al. Het is de laatste jaren een steeds belangrijker thema geworden. En dat is logisch, want zo dragen we allemaal ons eigen steentje bij aan minder vervuiling. En reduceren we die alsmaar groter wordende plastic soep. Maar doordat we allemaal zo fanatiek ons afval aan het scheiden zijn, hebben we wel steeds meer containers aan huis staan. Vaak ook nog in verschillende kleuren. Grijs, groen, geel, oranje. Is er onderhand al een blauwe?

Deel deze blog

Hoewel de kliko’s een goed doel hebben, blijven het maar lelijke, plastic bakken die je tuin er niet mooier op maken. Een doorn in het oog. Gelukkig zijn er als tuinliefhebber voldoende mogelijkheden om je afvalcontainers uit het zicht te halen. Of in ieder geval minder op te laten vallen.
Dit kun je al doen door ze bijvoorbeeld achter een mooie, hoge heg of schutting te plaatsen. Of door een raster of schanskorf te plaatsen en deze te vullen met stenen. Hier kunnen je kliko’s mooi achter schuilen. Je kunt ook simpeler denken door er bijvoorbeeld stickers op te plakken. Om de kliko’s wat op te vrolijken. Elke optie heeft zo z’n voor- en nadelen.

Een luxe container ombouw

Bij Staallokaal zijn we zelf ook met een oplossing gekomen. En hoewel we misschien wat subjectief zijn, is dit in onze ogen de beste en mooiste oplossing. We hebben een product ontworpen dat voor eens en altijd het probleem met je kliko’s oplost. Of je deze nou wilt opbergen of gewoonweg uit het zicht wilt zetten. Met de kliko ombouw van Staallokaal hoef je nooit meer tegen die lelijke bakken aan te kijken. Onze container ombouw is de perfecte, stijlvolle oplossing om je containers buiten het zicht te houden.

De kliko ombouw van Staallokaal is erop gericht om je afvalcontainer op een duurzame manier op te bergen. Wat bedoelen we hiermee? Onze containerberging duurzaam omdat het jarenlang meegaat. Zo wordt het gemaakt gemaakt van staal met een speciale coating die ervoor zorgt dat het materiaal weervast is. Over het weer gesproken, dat kan soms aardig tekeer gaan in Nederland. En laat er nou net een materiaal bestaan dat met iedere hoosbui sterker wordt: cortenstaal. Dit staal heeft een roestbruine kleur die past bij de aardse kleuren van een tuin. Geen gek idee dus om je containerberging in dit materiaal te maken.
Daarnaast maakt de ombouw het gebruik van je containers ook nog eens makkelijker. In de ontwerpfase van onze producten denken we namelijk niet alleen aan het uiterlijk. Ieder product moet beter presteren dan bestaande alternatieven. De container ombouw is daarop geen uitzondering.

 

Een container ombouw die op maat is gemaakt voor iedere tuin

Bij Staallokaal moeten we niks hebben van massa is kassa producten. Producten die na een paar jaar uit elkaar vallen van ellende. Daarom produceren wij onze containerberging op kleine schaal. De kliko ombouw wordt gemaakt van cortenstaal of gepoedercoat staal, dit zijn kwalitatief goede materialen die ervoor zorgen dat de ombouw tientallen jaren meegaat.
Bovendien is de kliko ombouw volledig modulair. Dat wil zeggen dat hij is aan te passen aan iedere afvalcontainer en tuin. Dat is nodig, want ons land kent verschillende soorten afvalcontainers. Iedere gemeente heeft zo z’n eigen variant, die allemaal weer verschillen in grootte. Daar hebben we rekening mee gehouden en onze kliko ombouw is geschikt voor ieder container formaat.
En niet te vergeten, iedere tuin is anders. We houden daarom rekening met de ondergrond waarop de container ombouw komt te staan. Onze container ombouw heeft verstelbare poten waarmee je deze zonder problemen ook op niet-egale ondergronden kunt plaatsen.

Tot slot houden we rekening met praktische zaken zoals het openen van de deur. De kliko ombouw heeft schuifdeuren die je altijd zonder problemen kunt openen. Zo staat de hendel van je kliko niet richting de muur, zoals bij de meeste containerbergingen het geval is. Dit zorgt ervoor dat je die volle kliko er in een handomdraai uithaalt. En zo hoeven wij niet na te denken of we de deur links- of rechtsom moeten plaatsen.

Stijlvolle berging voor je containers

Zeiden we al dat onze kliko ombouw stijlvol is? Hij is uit te voeren in twee varianten, waarbij je eindeloos veel mogelijkheden hebt. Allereerst is er een variant gemaakt van cortenstaal. Deze kliko ombouw krijgt dankzij de natuurlijke werking van cortenstaal z’n natuurlijke bruine kleur en bescherming.

Daarnaast is de container ombouw ook in een poedercoat variant verkrijgbaar. In eerste instantie in 3 kleuren: olijfgrijs, verkeersgrijs en blauwgrijs. Maar naar wens kunnen we je containerberging in iedere gewenste RAL-kleur poedercoaten. Zo is ie volledig naar wens uit te voeren.

Als extra optie kunnen we bijvoorbeeld je huisnummer met roestvrij staal toevoegen. Dit geeft een mooi contrast met het roestbruine van de cortenstaal containerberging. En wel zo mooi als je container in de voortuin staat.

Wat zijn de voordelen van een container ombouw?

Als je je tuin gaat aanpakken, zijn de kliko of afvalcontainers misschien niet het eerste waar je aan denkt. Logischerwijs begin je met de bestrating, planten en bloemen of andere tuinideeën.

De meeste huishoudens hebben vandaag de dag 2 of 3 kliko’s. Je kunt je tuin nog zo mooi maken. Maar als je voor je kliko’s geen goede plek hebt, is dat een doorn in het oog. Met een kliko ombouw los je dat probleem op. En dit is meteen het grootste voordeel.

Dankzij het volledig sluitende afdek-systeem heb je geen last van geuroverlast. Zo voorkom je indirect bijvoorbeeld ook dat er ongedierte op je afvalcontainer af komt. Want maden in je kliko, dat wil toch niemand?

Het hele jaar door kun je te maken krijgen met dieren die in je kliko op zoek zijn naar wat lekkers. Dat kunnen muizen, ratten, katten of zelfs grotere wilde dieren zijn. Maar ‘s zomers is je kliko door de etensresten ook erg interessant voor insecten als muggen, wespen en vliegen. Met een kliko ombouw verklein je de kans op stankoverlast en het bijkomende ongedierte.

Nog even alles op een rijtje

  • Onze containerberging is in elke kleur uit te voeren
  • De kliko ombouw is modulair opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om een container ombouw voor 2, 3 of 4 containers te kiezen
  • Ontwikkeld op een manier dat inzetten en uithalen zo eenvoudig mogelijk is
  • Deksels zijn zeer eenvoudig te openen, jong en oud kan het vuilnis wegbrengen
  • Dankzij het volledig sluitende afdek-systeem heb je geen last van afval stank
  • Geschikt voor ieder kliko formaat
  • Het is mogelijk om de containerberging zelf in elkaar te zetten aan huis. Maar ook montage op locatie door Staallokaal is mogelijk
  • Weersbestendig en dankzij de kwalitatief goede materialen gaat het tientallen jaren mee
  • Tijdens een storm heb je nooit meer te maken met kliko’s die omvallen


Laat die lelijke afvalcontainers niet langer je tuin verpesten. Met een kliko ombouw zet je ze op een stijlvolle manier uit het zicht. Zo veranderen ze van een doorn in het oog naar een echte eye-catcher. Wie had dat ooit durven dromen?!