Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Inhoudsopgave

3 Opvallende manieren om je vuurkorf te gebruiken

Als je ons al een tijdje volgt, dan weet je dat we dingen graag net een beetje anders doen. Een vuurkorf is dan ook niet zomaar een vuurkorf. Nee, je kunt er nog veel meer leuke dingen mee doen.

Opvouwen bijvoorbeeld. Het is best een gedoe om een vuurkorf mee te slepen naar een camping. Het ding neemt nogal wat ruimte in in de auto. Daarom hebben we de vuurkorf gemaakt met een kliksysteem, zodat ie te demonteren is en jij hem als klein pakketje kunt meenemen.

En zo hebben we nog veel meer leuke ideeën gehad met onze vuurkorven. Laten we maar meteen met de leukste beginnen.

Deel deze blog

Gebruik je vuurkorf als (bier)koeler

Wanneer je aan een vuurkorf denkt, denk je al snel aan een warm knisperend vuurtje op een warme zomeravond met vrienden. En het is precies die warme zomeravond die dit idee geïnspireerd heeft. Want, heb je er wel eens aan gedacht om die loeihete vuurkorf ijskoud te maken? Wij wel.

Onze vuurkorven zijn namelijk zo gemaakt dat we er lekker creatief mee kunnen zijn. Ze zijn niet alleen opvouwbaar, ze zijn ook nog eens vierkant. En dat is met een reden. Want in een vierkante vuurkorf past natuurlijk een vierkante inzetbak. En in die inzetbak, kun je ijsklontjes gooien om je biertje koud te houden. Een koeler voor je vuurkorf dus. Dat ziet er dan zo uit:

Grillmeister, op een vuurkorf kun je ook heerlijk grillen

Neem nou dezelfde warme zomeravond die de koeler heeft geïnspireerd. Hoe tof zou het zijn als je ook lekkere hapjes van de BBQ zou hebben om met ze te delen. Daar kun je natuurlijk extra de BBQ voor aansteken, maar je kunt ook een grillrooster op je vuurkorf leggen. Dan heb je het beste van beide werelden: Een lekker hapje, en als die op is, een heerlijk knisperend vuurtje om tot diep in de nacht nog na te zitten.

Wederom komt hier de vierkante vorm van onze vuurkorven goed van pas. We hebben er namelijk een perfect passend rooster voor gemaakt, waarop je heerlijk je groente, vlees of vis kunt grillen. En dat met die heerlijke BBQ smaak die je echt niet krijgt met een gas-BBQ. Hoe graag je het ook wilt en hoe hard je het ook probeert.

Hoe ziet dat er dan uit? Nou, zo:

Natuurlijk heeft een vuurkorf wel als nadeel dat het overlast kan veroorzaken voor je buren. Nou ja, als je niet op de juiste manier stookt tenminste. Daarom helpen we je graag met een betere manier van stoken: De Zwitserse Methode. Met deze manier van vuur aanmaken ontstaat er veel minder rook ontwikkeling, maar is je vuurtje nog net zo mooi. Kun jij lekker stoken en zijn je buren je ook nog eens dankbaar.

Maak er een gepersonaliseerd cadeau van

Er is geen beter cadeau dan een cadeau waarover nagedacht is. Een cadeaubon, biermandje of parfum wordt al zo vaak gegeven. Misschien zelfs door meerdere mensen op dezelfde verjaardag. Maar met een persoonlijk cadeau laat je zien dat je echt tijd en moeite erin hebt gestopt om iemand in het zonnetje te zetten.

Wij stellen voor: Next level graveren.

Een cortenstaal vuurkorf is namelijk volledig te personaliseren. Dus wil jij een bedrijfslogo, trouwdatum, naam of iets grappigs in de vuurkorf zetten, dan kan dat. Wanneer je dan de vuurkorf aansteekt geeft dat dit effect: