Word partner

Bijzonder
kerstpakket

Ben jij op zoek naar een bijzonder kerstpakket? Net even wat anders dan het doorsnee pakket met eten? Staallokaal heeft diverse duurzame opties waarmee jij je personeel op een bijzondere manier mee kunt verassen.

De naam Staallokaal verklapt het al een beetje, wij maken namelijk diverse soorten kerstpakketten van staal. Doordat wij de productie zelf in handen hebben, is het meteen mogelijk om de kerstpekketten te personaliseren met bijvoorbeeld een uitgesneden logo, zo weet je zeker dat je jouw personeel een bijzonder kerstpakket geeft. Uiteraard kunnen de kerstpakketten met- of zonder inhoud worden geleverd.

Bijzonder kerstpakket

Wat zijn onze bijzondere kerstpakketten?

Door de jaren heen hebben we onze kerstpakketten assortiment uitgebreid met diverse andere bijzondere kerstpakketten. Waar het begon met de zeer succesvolle vuurkorf, hebben we intussen de collectie uitgebreid met het wijnrek, het kruidenrek, het vogelhuisje, de toolbox en de koeler.

Vuurschaal kerstpakket

Vuurkorf

De onderhand welbekende vuurkorf is de perfecte manier om een onvergetelijke indruk achter te laten bij jouw personeel. Doordat de vuurkorf van cortenstaal is gemaakt (je weet wel, dat materiaal dat zo mooi roest) gaat het jaren mee. Wanneer je het vuurkorf kerstpakket krijgt, zal het roestproces nog niet gestart zijn en is hij nog staal grijs. Moment dat je personeel de vuurkorf buiten neerzet treed het roestproces in en wordt hij mooi roestbruin.

Doordat de verschillende delen in elkaar schuiven, kan hij gemakkelijk in- en uit elkaar waardoor transport weinig ruimte inneemt.

Kruinrek

Geef je personeel een bijzonder kerstcadeau waarmee ze hun eigen kruiden mee kunnen kweken. Onze cortenstaal kruidenrek is perfect om duurzaam en groen bij de mensen in de tuin of huis wil halen. Of je nu kiest voor de cortenstaal of de gepoedercoate versie, je kunt hem zowel buiten als binnen neerzetten. Wil je hem helemaal bijzonder maken? Wij kunnen jouw bedrijfslogo of een passende slogan uit de zijkant snijden.

Uiteraard geldt hier ook dat je hem met- of zonder inhoud kunt bestellen. Geef jouw wensen qua producten door en wij zorgen dat deze producten bij lokale ondernemers worden gehaald.

Wijnrek kerstpakket

Wijnrek

Verras jouw personeel met een stalen design wijnrek. Het wijnrek heeft plaats voor 6 flessen, die prominent in het zicht liggen. Je hebt bij ons de keuze om alcoholische versnaperingen, alcoholvrije drankjes of juist helemaal geen producten erbij te bestellen.

Het wijnrek is te bestellen met- of zonder poedercoating met ral-kleur naar wens.

Vogelhuisje

Een nieuwe favoriet is het vogelhuisje. Dé combinatie tussen design en het buitenleven. Een cortenstaal vogelhuisje dat eeuwen meegaat en een hele boel vogels blij gaat maken. Ze worden geleverd als eenvoudig bouwpakketje, waar je simpelweg de 4 losse delen in elkaar moet schuiven. Je kunt hem middels een touw ergens ophangen of hem met schroeven aan een wand monteren.

Wat maakt onze kerstpakketten zo bijzonder?

Personaliseerbaar

Een groot voordeel van het in eigen handen hebben van de productie is dat we gemakkelijk zelf aanpassingen kunnen doorvoeren. Hierdoor zijn al onze kerstpakketten te personaliseren met jouw bedrijfslogo of -slogan. Zo weet je zeker dat jouw personeel een uniek en bijzonder kerstpakket ontvangt dit jaar.

Duurzaam

Staallokaal zet maximaal in op duurzaamheid en dus ook in onze kerstpakketten. Met een grote focus op kwaliteit zetten wij in op producten die een leven lang meegaan. Door nét wat dikkere materialen te gebruiken gaan onze producten enorm lang mee. Daarbij produceren wij volledig in Nederland waardoor er geen onnodige kilometers (en CO2 uitstoot) worden gemaakt.

Lees meer over hoe wij ons inzetten op duurzaamheid.

Lokaal

Als Gronings bedrijf steunen wij graag mede Groningers. In plaats van de producten die in de kerstpakketten komen in te kopen bij grote bedrijven, steunen wij de kleinere lokale ondernemers. Wij kopen dan ook alle producten die in de kerstpakketten zitten bij lokale ondernemers in de regio Groningen. Goed voor hun en een stuk lekkerder voor jouw personeel.

Geef jij je personeel ook een bijzonder kerstpakket?

Overtuigd dat je dit jaar je personeel echt een keer een bijzonder kerstpakket gaat geven? Vraag een offerte aan met je wensen. Je kunt uiteraard ook alle soorten pakketten met elkaar combineren. Zit je nog met vragen wat betreft de inhoud, het ontwerp, de verzending of iets anders? Bel of mail ons gerust, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.